Over ons

Dit zijn wij.

visie & Missie

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens gemaakt is om relaties aan te gaan; zowel privé (familie en vrienden) als werkgerelateerd. Wanneer je niet in staat bent diepgaande relaties met anderen aan te gaan voelt je leven vaak leeg en eenzaam. Om dit te kunnen is communicatie met de ander nodig. 
Goede communicatie zorgt onder andere voor begrip, betrokkenheid, motivatie en zingeving. Wij richten ons op het grootste deel van communiceren; het non-verbale.


Wij weten dat wanneer je meer kennis en kunde hebt van non-verbaal communiceren je in je privé- en professionele leven zult gaan merken dat relaties zich verdiepen en je nieuwe relaties met meer vertrouwen aan gaat. 

Ons streven is om door middel van ons aanbod zoveel mogelijk mensen bewuster en bekwamer non-verbaal te laten communiceren. We geloven dat iedereen daardoor in staat is betekenisvolle relaties aan te gaan. 

 

 

 

Hoe we begonnen

Job heeft in de VS een opleiding gedaan tot mimespeler terwijl Corien een PABO achtergrond heeft. Door de jaren heeft hebben wij beide ons verder ontwikkeld in ons eigen vakgebied. Tijdens de gezamenlijke danslessen zijn we er achter gekomen dat we veel gemeen hebben op het gebied van communicatie. Zo langzamere hand is het idee ontstaan om onze kennis te bundelen en zo zijn de eerste beginselen van Ongezegd Gesproken ontstaan.

Het team

Job van der Wal

In Nederland heb ik een opleiding voor Sociaal Pedagogisch Werker gedaan en ben vervolgens gaan studeren aan het Innovo Conservatory in California (VS). Tijdens deze driejarige opleiding heb ik geleerd wat met je lichaam allemaal kunt communiceren. Niet alleen het theoretische, maar ook het praktische deel van deze communicatie stroom. Sinds 2008 ben ik actief in heel Nederland en daarbuiten met het geven van trainingen op gebied van mime (het onzichtbare zichtbaar maken), dans en non-verbale communicatie (lichaamstaal). Tevens geef ik (theater)voorstellingen zonder het gebruik van verbale woorden en verzorg ik entertainment d.m.v. typetjes en levende standbeelden. Ons hele leven communiceren we met elkaar, daarom vind ik het heel belangrijk dit correct en duidelijk te doen. Hoe meer je erover weet hoe ontspannender je leven wordt. Mijn motto is: Signaleren & communiceren.

Corien Kwekkeboom-Kroes

Altijd al heb ik interesse in mensen en vooral in het verhaal achter de eerste indruk. Waarom doet, zegt en kiest iemand juist dat? Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk ben ik PABO gaan studeren. In mijn werk als leerkracht communiceer ik dagelijks met volwassenen en kinderen. Telkens weer merk ik dat niet wat er gezegd is, maar wat juist ongezegd blijft het echte verhaal is. Dat is de reden dat ik de opleiding Kindercoach heb gevolgd en hierna mij verder ben gaan verdiepen in Systemisch werken. Dit alles gebruik ik om anderen te leren meer begrip te krijgen over hun eigen communicatie en de communicatie van anderen.

Ongezegd Gesproken © All rights reserved