Coaching

Under construction We willen toch al een tipje van de sluier oplichten.

Onze coaching

Tijdens de coaching wordt er door verschillende praktijkopdrachten over een langere periode gewerkt naar het bewust omgaan van presenteren en de non-verbale communicatie. Men leert hierbij de verschillende facetten van non-verbale communicatie (symboliek, betekenis, lezen, inzetten) toe te passen zonder erover na te denken.

 

Het doel van coaching is d.m.v. theorie, huiswerk en praktische oefeningen de communicatie duidelijk te verbeteren en je eigen te maken. Theorie en praktijk worden op een speelse manier afgewisseld. De deelnemers krijgen studiemateriaal mee om ook later terug te kunnen kijken op deze training. Voorafgaand aan deze coaching kunnen de leidinggevende een gratis introductie les volgen. Nadat de samenwerking is vastgesteld zal in overleg de coaching aangepast worden aan de beginsituatie en de wensen van de organisatie.

Sprekers

Sprekers hebben een andere focus. Veel tijd wordt er in de voorbereiding gestoken. Daarbij wil je dat je éénduidig een boodschap overbrengen.

Pedagogen

Op een pedagogische manier een gesprek ingaan en adviseren. Daarbij wil je de ander kunnen lezen maar ook jouw lichaamstaal correct overbrengen.

Ondernemers

In gesprek met een klant, Wat wil de klant nu echt en hoe draag je jouw kennis over zodat de klant ook enthousiast wordt. 

reviews

De feedback van onze klanten is belangrijk voor ons. Daarom peilen we wat onze coaching voor hen betekent. Van de afgelopen 90 kandidaten hebben we de meningen verzameld. Dit zijn de uitkomsten. Ook jij kan veel baat hebben bij één van onze coachingsprogramma’s .

Zeer tevreden
80%
Tevreden
17%
Ontevreden
3%
Zeer ontevreden
0%

Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden naar onze coaching? Meld je aan via het inschrijfformulier hiernaast en wij nemen contact met je op.

Wij streven ernaar je aanmelding binnen 3 werkdagen te bekijken en verwerken. 

Je aanmelding is vrijblijvend.

Heb je nog vragen?


Je kan altijd contact met ons opnemen als je meer informatie wil ontvangen voor je je inschrijft. 

 

Ongezegd Gesproken © All rights reserved