Blog

Bloggen doen we niet alleen voor de lol maar ook omdat het een educatieve impact heeft.

9 december 2020

Er is veel te doen om ons lijf en hoe wij ons ertoe verhouden. De gezondheidscheck, misschien ben jij je er al niet meer bewust van, maar hoe vaak denk je bij een kriebel, een kuch, een pijntje hier of daar niet ‘zou ik dan toch?..”
Of als je een nies- of hoestbui voelt aankomen, terwijl je je in een openbare ruimte bevindt, al eens geprobeerd deze in te houden omdat anderen dan wel eens zouden kunnen denken dat…

Deze blog daagt je uit, de ruimte die je hebt, ook binnen de 1,5 meter te gebruiken om je gesproken woorden kracht bij te zetten door je lichaam te gebruiken. 

11 november 2020

Een nieuwsupdate

Zoals iedereen loop ik zeer regelmatig de supermarkt binnen om in mijn broodnodige voedselvoorzinging te voorzien. Heel simpel, niks bijzonders aan… Was het niet dat er sinds kort twee dingen aan dit simpele ritueel zijn verander. Of eigenlijk aan zijn toegevoegd; een kindje en een mondkapje.

26 oktober 2020

Een nieuwsupdate

Basistraining

Drie avonden lang je verdiepen in non-verbaal communiceren. Jezelf sterker maken, herkennen, toepassen en eigen maken van de technische aspecten van non-verbaal communiceren

We hebben een training gericht op sprekers en een training voor het zakenleven

Hoe, wat, waar

Wanneer: Dinsdagavond 10, 17 en 24 november 2020
Wegens Covid-19 verplaatst naar begin feb. 2021

Waar : Middelburg, Zeeland & online

Voor wie: Personen waarvan communicatie het speerpunt van het werk is

Hoe laat: 20 – 22 uur

Kosten: €249,- incl. studiemateriaal

20 februari 2020

Een nieuwsupdate

Online Training

Onze eerst officiële training gaat van start. We hebben in het afgelopen jaar al trainingen gegeven maar dat waren pilots en we waren nog bezig met het ontwikkelen van de trainingen

Dinsdagavond 24 mrt 2020 geven we in Middelburg (Zeeland) een introductietraining omtrent non-verbaal communiceren.

Voor wie?

De introductietraining is bedoeld voor alle belangstellenden. Of je nu voor de klas staat, leidinggevende bent, in de zorg werkt of huisvader bent. Iedereen communiceert met zijn mond maar vergeet het lichaam vaak mee te laten doen.

Dinsdag 24 mrt 2020
19.30-22u
Grand cafe Willem
Oranjelaan 17 te Middelburg
Aanmelden dmv het contactformulier

2 februari 2020

Een nieuwsupdate

Website online

Na jaren voorbereiden en pilots uitvoeren hebben we een student van de Hogeschool Zeeland bereid gevonden om voor ons, als digibeten, een website op te zetten. Één die we zelf kunnen vullen. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. 

De site is online maar heeft nog veel aandacht nodig. Het zal het komende halfjaar veel worden aangevuld met beelden en tekst. 

Heb je zelf tips ideeën of opmerkingen laat het ons weten

Ongezegd Gesproken © All rights reserved