Advies

Bij niemand loopt de communicatie perfect. We zijn tenslotte ook geen robot. Gevoelens, emoties, ervaring en achtergrond spelen altijd mee in onze manier van communiceren. Loop je ergens mee rond of je wilt iets bespreken? Wij staan je graag te woord om te kijken waar we je bij kunnen helpen. Doorverwijzen naar andere specialisten behoort tot de mogelijkheden.

Ik wil mijn presentatie verbeteren

Het is niet altijd makkelijk om je gedachtes over te brengen. Er gaat veel voorbereidingstijd van een lezing of presentatie zitten en dan onthoud de luisteraar nog geen 5%.
Hoe kan ik er voor zorgen dat de luisteraar de door mij gegeven informatie niet vergeet en de overgedragen kennis onthoud/toepast?
Dit alles heeft te maken met non-verbale communicatie.
In onze trainingen leer je doelgericht te presenteren en te communiceren.  Welke keuzes je hierin gaat maken ligt geheel aan jouw manier van zijn, je achtergrond, doel en werkzaamheden.

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als dit betekent dat we je moeten doorverwijzen naar een andere training die niet door ons wordt gegeven. 

Is een training wat voor mij?

Communiceren is voor iedereen. Onze trainingen zijn gericht op jouw hulpvraag en jouw onderneming. Met onze ervaring, kennis en achtergrond kunnen we gericht de training aanbieden.

Heb je een vraag?

We kunnen je altijd verder helpen. Stel je vraag en wij nemen contact met je op.

 

 

Ongezegd Gesproken © All rights reserved